Hans v/d Goor

In 1984 heb ik Van de Goor Houtbewerking en Interieurbouw opgericht. De eerste jaren waren niet altijd even gemakkelijk. Nadat ik en enkele van mijn medewerkers een aantal cursussen bij Oxford Training te Eindhoven hadden gevolgd zijn de resultaten met sprongen vooruit gegaan.Het belangrijkste vind ik echter dat er een prima sfeer is in mijn bedrijf. Nadat ik de cursus Ups & Downs had gedaan bij Oxford, heb ik twee mensen die op heimelijke wijze de sfeer en de resultaten in mijn bedrijf ondermijnde, kunnen herkennen en ontslagen. Nu deze mensen weg zijn, werkt iedereen met meer plezier en zijn mijn bedrijfsresultaten in geld op jaarbasis verbeterd met een factor 20.Met dergelijke resultaten is het als vanzelfsprekend dat ik een uitstekende relatie heb met mijn klanten. Vooral hetgeen ik op de Communicatie cursus van Oxford geleerd heb, gebruik ik dagelijks. Ik heb deze 6 daagse cursus samen gedaan met mijn zoon Harald (die ook in ons bedrijf werkt) en dat was een zeer bijzondere ervaring voor ons beiden. De relatie tussen hem en mij is sindsdien zoals je die als vader zou kunnen wensen.Voor mensen die moeite hebben met studeren heeft Oxford een speciale cursus daarvoor. Na deze korte maar krachtige cursus gedaan te hebben, kan ik informatie snel in mij opnemen en toepassen. Een ander voordeel van deze cursus is dat ik snel in de gaten heb wanneer mijn personeel of andere mensen waarmee ik samenwerk iets niet begrijpen. Door daar snel op te anticiperen kunnen daardoor misverstanden en fouten voorkomen worden. Hierdoor is er minder stress en werken we als team effectief samen.

De kracht van Oxford Training is voor mij de persoonlijke aandacht die zij geven. Pas als de cursusbegeleider ervan overtuigd is dat je een bepaald onderdeel van de cursus door en door hebt begrepen en kunt toepassen, ga je verder naar het volgende deel.

Eigenlijk zijn mijn vrouw Diny, mijn zoon Harald, ikzelf en mijn personeel een wandelend reclameplaatje van Oxford Training. Als u hier meer over wilt weten dan bent u (na telefonische afspraak) altijd welkom op mijn bedrijf.

Hans van de Goor
Van de Goor Houtbewerking en Interieurbouw

Ad van Buel