Oxford TRAINING

Oxford levert management trainingen aan ondernemers en leidinggevenden. Wij helpen u niet alleen uw eigen talenten beter te gebruiken, wij laten u ook zien hoe u de talenten van uw mensen verder kunt ontplooien. Hierdoor maakt u veel beter gebruik van al het aanwezige potentieel in uw bedrijf.

De trainingsmethodiek van Oxford is heel bijzonder. Het gaat ons er niet om u vol te proppen met allerlei belangrijke gegevens. We analyseren eerst welke informatie voor u nu - op dit moment - het meest waardevol is en u het meeste rendement zal opleveren.

Pas daarna ontvangt u van ons het advies voor uw persoonlijke op het lijf geschreven training.

Immers, elke ondernemer maakt op zijn eigen manier gebruik van persoonlijke capaciteiten. Bel naar 040-2802828 en vraag uw code voor het maken van uw Ondernemersprofiel.

Onze ervaren cursusbegeleiders staan voor u klaar en zullen u helpen beter te functioneren op het gebied van:

Bij Oxford leert u persoonlijke barrières doorbreken en af te wijken van bepaalde gewoontes - die u niet per se helpen het meeste uit uzelf en uw mensen te halen. Uiteindelijk bestaat het enige waardevolle van elke training slechts uit de successen die u boekt door de toepassing ervan in de praktijk. Om er zeker van te zijn dat u het doel van uw training heeft behaald, wordt aan het einde van elke cursus of persoonlijk programma steevast een kwaliteitscontrole gedaan. Immers, uw succes is ons succes!

Maak optimaal gebruik van uw persoonlijke capaciteiten. Bel 040-2802828 voor uw code en maak uw Ondernemersprofiel.

____________________________________________________

Geen Adobe Reader om de uitleg over het Ondernemersprofiel te openen?

Ad van Buel