Hoe nieuwe klanten te krijgen via de telefoon!

Voor de meeste bedrijven geldt: er zijn heel veel potentiële klanten in de markt, waar we als bedrijf geen contact mee hebben.

Dit contact moet gelegd worden en leiden tot een goede afspraak. Koud bellen de telefoon pakken en die mensen bereiken is een zeer effectieve manier met goede resultaten. Toch vinden maar weinig mensen het leuk om telefonische acquisitie te doen. En dat is heel begrijpelijk. Afwijzingen, negativiteit of andere barrières, staan in de weg om hier succesvol mee te zijn.

GEEF JE HIERONDER OP

Als je de basis van koud bellen beheerst, dan wordt het al een stuk leuker om te doen. Tijdens deze workshop zul je leren dat koud bellen makkelijker en leuker is als je je aan een aantal bewezen regels houdt en vaardigheden gebruikt. In de workshop leer je onder meer:

1. De 10 meest gemaakte fouten met koud bellen.
2. We maken samen met iedere deelnemer een persoonlijk belscript.
3. De 25 succestechnieken voor het maken van een afspraak.
4. Echt plezier met koud bellen.
5. De telefoon pakken zonder tegenzin!——————————————————-
Datum: woensdag 23 maart 2016
Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Locatie: Oxford Bedrijfssucces
Croy 9-A
5653 LC Eindhoven

Kosten: €327,- per persoon (excl. BTW, inclusief lunch en materialen)
Let op: het maximum aantal deelnemers per dag is: 12 personen.
——————————————————-

Reserveer direct je plaats door je met ONDERSTAAND FORMULIER in te schrijven (* verplicht veld). Wij nemen dan contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

   
Bedrijf:
   
Voornaam*:
Achternaam*:
   
Geslacht: Man
Vrouw
E-mail*:
Telefoon:
Datum* workshop:
Personen:

Marie-José Vos heeft 17 jaar fulltime koude acquisitie gedaan voor meer dan 250 bedrijven, waaronder Stork, Miele Professional, ATOS, DSM en Imtech (zie video).
 
Cold Calling Workshop
 
WAT DE DEELNEMERS ZEGGEN:

  • “Leerzaam, verhelderend. Vooral de benadrukking dat je met een ‘vrij’ gevoel moet bellen. Je gaat een leuk gesprekje houden, meer niet. Handige tips, goede voorbeelden. Vooral de rust bewaren is het allerbelangrijkste. Fijn dat we samen een belscript gemaakt hebben.” J.S.
  • “Mijn eerste communicatie workshop eigenlijk waarin ik heel blij ben dat ik gekomen ben. Zelfbeheersing geleerd. Hoe je moet communiceren zonder interrupties. Bedankt voor deze dag!” T.G.
  • “Ik heb vandaag geleerd dat koud bellen vooral geen obstakel meer is en dat ik door de tips en ervaringen in staat ben een goed en passend script te maken. Het is niet nodig om angst te hebben.” E.B.

Het resultaat van deze deelnemer was 7 afspraken in een dag bellen met het nieuwe belscript.

SCHRIJF JE HIER IN